18-04: Leiderschap door Han Holtkamp

Na het succes van vorig jaar, komt Han Holtkamp op 18 april terug met nog een workshop over leiderschap. De workshop werd door de deelnemers als heel waardevol ontvangen, dus heb je de workshop gemist? Dit jaar nog een kans!

Leiderschap van iedereen, een inspirerende workshop

Leiding geven aan professionals in een technologische omgeving. Ga er maar aan staan! Hoe zorg je ervoor dat mensen in de juiste richting bewegen? De goede dingen blijven doen en ook nog eens gemotiveerd en geïnspireerd aan de slag gaan? Hoe vind je de juiste toon in het benaderen van je collega’s? En hoe ziet eigenlijk je eigen leiderschapsstijl eruit?

Op deze en andere vragen proberen we samen, in de interactieve workshop van 18 april aanstaande, het begin van een antwoord te formuleren. We gaan samen aan de slag om een eerste doorkijkje in je eigen leiderschapsprofiel te nemen. En we gaan kijken naar de betekenis daarvan op je dagelijkse praktijk van communiceren en motiveren. Met een doorkijkje naar eigen kansen en valkuilen. Kortom een praktische workshop, gericht op de eigen technologische praktijk en met ruimte voor eigen vragen!

Over Han Holtkamp

Han is een gedreven en enthousiaste businesscoach en trainer, en founder van In Flow. Hij begeleidt ondernemers, managers en professionals in verandertrajecten. Hij helpt daarnaast bij het verbeteren van de performance van mensen en organisaties. Aandachtsgebieden van Han zijn Leiderschap, Commercie en Samenwerken. En vaak de combinatie daarvan. Tot zijn klantenkring mag hij een groot aantal beursgenoteerde multinationals rekenen.

Daarnaast werkt hij veel voor het innovatieve Midden- en Kleinbedrijf, hij is Start Up Coach en hij is veelgevraagd spreker en dagvoorzitter.

Mede high-techondernemers zijn als introducé hartelijk welkom.

Datum: 18april
Tijd: 17:30-19:30
Locatie: wordt nog bekend gemaakt
Aan- en afmelden: mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Connect to us

Bekijk ons ook op Linkedin:

linkedin

U bevindt zich hier: Home Agenda Agenda Archief 18-04: Leiderschap door Han Holtkamp