Nieuws

Feedback van andere ondernemers op jouw plannen

In dit voorjaar beginnen we met 6-sies. Hierbij kom je met zes ondernemers vijf keer bij elkaar, met als doel om je business-ideeën of andere onderwerpen voor te leggen aan collega-ondernemers. 
Als (technische) ondernemer heb je behoefte om te praten met andere ondernemers over onderwerpen die je op dat moment bezig houden. En wie kan andere ondernemers beter adviseren dan een ondernemer zelf? De 6-sies bieden de mogelijkheid om dat te doen. We starten met twee groepen, een met kleinere bedrijven en een met middelgrote bedrijven. De plaatsen zijn dus beperkt. Heb je interesse? Mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

Nieuwjaarsbijeenkomst Rode Loper van Twente

Op maandagavond 9 januari vond voor het vierde achtereenvolgende jaar de Rode Loper van Twente plaats. Dit keer in het Wilminktheater in Enschede. In tegenstelling tot eerdere jaren werd er geen winnaar gekozen uit een aantal genomineerden, maar werden Twentse successen met de ruim 700 aanwezigen gedeeld.
Diverse Twentse organisaties en personen zijn in een programma van een uur lang in het zonnetje gezet. Deze Twentse ambassadeurs hebben in het afgelopen jaar een (inter)nationale aansprekende prijs, erkenning of nominatie ontvangen voor innovatie en ondernemerschap. 

Twentse Ambassade Amsterdam / Rotterdam

Heb je wel eens een werkplek nodig in Amsterdam of Rotterdam? In De Handelskamer kun dankzij de Twentse Ambassdade flexplekken huren tegen relatief lage prijzen. Ook vergaderruimtes zijn mogelijk. Kijk hier voor meer informatie

Connect to us

Bekijk ons ook op Linkedin:

linkedin

U bevindt zich hier: Home Home