Nieuws

26-08: Bijeenkomst runnersup - Frank Oonk, Recognize

Op 26 augustus vindt van 17:30u-19:30u een runnersupbijeenkomst plaats met Frank Oonk van Recognize als spreker. De locatie is Sam Sam. 

Na een aantal jaar flinke groei van je bedrijf kom je er achter dat er een aantal dingen niet zo lekker meer lopen. Je moet gaan structureren en managen, anders krijg je bijvoorbeeld cashflowproblemen of lopen de projecten uit de hand. Dit komt in de meeste bedrijven wel voor. Er wordt ook wel gezegd: elk jaar sta je weer aan de rand van je faillissement. Als techneut wil je je echter bezig houden met het uitdenken van nieuwe technische oplossingen voor de klant en heb je geen zin in saaie beheerstaken. Maar als je als technisch bedrijf groeit, moet je als directeur meegroeien.

Je kunt er ook voor kiezen om het uit te besteden aan medewerkers in het bedrijf die het beheersen en het wel leuk vinden. Dat betekent wel dat je moet los laten. Hoe herken jij bovendien een goede man/vrouw? En hoe stuur je ze het beste aan? Die medewerkers zijn namelijk geen ondernemers, anders waren ze zelf wel een bedrijf begonnen. Ze nemen wel voor een deel jouw stuur over.

Frank Oonk, directeur van Recognize, heeft al twee keer dit proces meegemaakt en vertelt op 26 augustus over zijn ervaringen en zijn aanpak. Doordat hij een goed team om zich heen heeft verzameld, kan hij vanuit een urenverkoopbedrijf zich full-time richten op de ontwikkeling van een schaalbaar product. Terwijl hij wel de directeur blijft...

Denk je dat dit ook interessant is voor een mede-ondernemer? Een introducee is van harte welkom.

Datum: woensdag 26 augustus
Tijd: 17:30u-19:30u
Locatie: Sam Sam, Oude Mark 15-17, Enschede
Aan- en afmelden: mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Connect to us

Bekijk ons ook op Linkedin:

linkedin

U bevindt zich hier: Home Home Archief 26-08: Bijeenkomst runnersup - Frank Oonk, Recognize