Nieuws

Project Multiply: 2e tranche

Verandert er veel om je heen? Verschijnen er iedere week nieuwe concurrenten op plekken die je niet verwacht? Zie je nieuwe kansen ontstaan en ontbreekt het je aan de tijd om erop in te springen? Ben je MKB-ondernemer in Enschede in de industrie, handel of dienstverlening met minimaal 5 medewerkers?

Namens onze strategische partners Saxion Hogeschool, Gemeente Enschede en Rabobank Enschede-Haaksbergen nodigen we je van harte uit om deel te nemen aan het project Multiply dat op 6 februari weer van start gaat.   
Een business-school-student en deskundige professionals dagen u drie maanden lang uit om 'out of the box' te denken en marktkansen om te zetten in nieuwe business. Denk aan internationalisering, nieuwe serviceconcepten, marketing- en salesideeën enzovoort. De student schrijft onder professionele begeleiding een concreet uitvoerbaar businessplan dat u helpt mee te veranderen de komende jaren!

We verwachten van jou, naast een beetje tijd, koffie en een werkplek vooral commitment om tot een duurzaam businessplan te komen.

Waarom noemen we het project Multiply? Delen is vermenigvuldigen. Het delen van kennis, ideeën en inspiratie zorgt voor een positief sneeuwbaleffect. Door het verbinden van mensen en het delen van kwaliteiten kunnen we met elkaar geweldige resultaten behalen. Door ideeën te delen komt er ruimte voor inspiratie en wordt kennis of daadkracht vermenigvuldigd.

Start van de tweede tranche van Multiply is op 6 februari a.s. met een Kick-off.

Aanmelden kan tot 2 februari a.s. op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Het aantal deelnemers is beperkt, dus meld je snel aan!

Nieuwjaarsbijeenkomst Rode Loper van Twente

Op maandagavond 9 januari vond voor het vierde achtereenvolgende jaar de Rode Loper van Twente plaats. Dit keer in het Wilminktheater in Enschede. In tegenstelling tot eerdere jaren werd er geen winnaar gekozen uit een aantal genomineerden, maar werden Twentse successen met de ruim 700 aanwezigen gedeeld.
Diverse Twentse organisaties en personen zijn in een programma van een uur lang in het zonnetje gezet. Deze Twentse ambassadeurs hebben in het afgelopen jaar een (inter)nationale aansprekende prijs, erkenning of nominatie ontvangen voor innovatie en ondernemerschap. 

Google Online Marketing Challenge 2017

Misschien ken je het nog van vorig jaar, maar er komt weer een nieuwe editie van de Google Online Marketing Challenge in samenwerking met de Universiteit Twente. Een groepje studenten ontwikkelt een Google Adwords Campagne voor jouw bedrijf, betaald door Google. Het start in februari 2017 en er worden nog bedrijven gezocht! Interesse? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Enige vereiste is dat er in je bedrijf de afgelopen zes maanden geen AdWords campagne heeft gedraaid.

Connect to us

Bekijk ons ook op Linkedin:

linkedin

U bevindt zich hier: Home Home